
Ļoti gardi un sātīgi salāti, kādus reiz piedāvāja bufetēs PSRS laikos — tie, kas tos ir nogaršojuši, zina, ka to garša bija patiešām izcila!
Turklāt šo salātu gatavošanai nepieciešamas tikai 4 sastāvdaļas, lai visa ģimene būtu paēdusi. Viena no galvenajām sastāvdaļām ir vistas gaļa.
Vistas gaļai ir viegla, neitrāla garša, kas labi pieskaņojas dažādiem salātu komponentiem un mērcēm. Tā neizceļas pārlieku spēcīgi, bet papildina kopējo garšas paleti. Vistas gaļa lieliski uzsūc dažādas garšvielas, marinādes un mērcītes, padarot salātus daudzveidīgus. Tā var būt gan maiga, gan pikanta, atkarībā no izmantotajām garšvielām.
Lasi arī: Mājā ir mušas, odi un mušiņas. Es jums parādīšu noderīgu triku, kas palīdzēs ātri un uz visiem laikiem no tām atbrīvoties
Plus, vistas gaļa ir bagāta ar olbaltumvielām, kas salātiem piešķir sātīgumu un ilgāku sāta sajūtu, padarot tos ne tikai gardus, bet arī pilnvērtīgus kā ēdienreizi. Visbeidzot, vistas gaļa ir arī salīdzinoši viegli sagatavojama un tā ir pieejama par samērīgu cenu, kas padara to par labu izvēli.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Tātad, kā gatavot slavenos salātiņus?
Pagatavošana:
1. Vispirms nedaudz sālītā ūdenī izvāra vistas fileju. Pēc tam, protams, tā nedaudz jāatdzesē.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Glābiet istabas puķes – biešu novārījums bagātīgai ziedēšanai, bet ar precīziem noteikumiem
- Ģimene mani apsveica 60. jubilejā, taču neviens neatnesa nevienu dāvanu – tikai pašās beigās vedekla pasniedza mazu paciņu
- No speķa es gatavoju īstu gardumu, laizīsi pirkstus – maz zināma recepte
- Olivjē salāti ar citu un gardāku gaļu kā klasiskajā variantā un “rozīnīti”- lieliska svētku ēdiena recepte
- Traks janvāris: no nulles līdz 21; Atkušņi, salnas un sniega vētras – sinoptiķi samulsina ar laika prognozēm Jaunajam gadam un svētkiem
- Dēls palūdza visu dienu pieskatīt mazmeitu, bet ēdienu no ledusskapja ņemt nevarēju: stāstu, kā es rīkojos








